Återinvigning av Muskös utegym. Foto: Veronika Ersson

Den 28:e september var det återinvigning av Muskös utegym. Utegymmet har blivit upprustat med flera redskap. I anslutning till utegymmet har det tillkommit två boulebanor. Så nu finns det fyra. Både gymmet samt boulebanorna är till för alla. Ingen bokning eller kostnad. Ligger i anslutning av bygdegården och Muskö If.

Det blev ett välbesökt evenemang med ca 60 musköbor. De som högtidligt klippte bandet var Meeri Wasberg S kommunstyrelsens ordförande, Marina Seinegård C ordförande för kultur- och demokratinämnden samt Frida Söderström Muskö If.

Veronika Ersson, text & foto

Återinvigning av Muskös utegym. Foto: Veronika Ersson

Återinvigning av Muskös utegym. 


Bli medlem!

Stöd Muskö Hembygdsförening genom att bli medlem.

Genom ditt medlemskap stödjer du vården av Muskös kulturarv.

Som medlem får du under året fyra nummer av vår tidning Musköbladet där vi presenterar det som händer i vår socken i nutid och uppsatser om bygdens historia.

 

Läs mer!


Ur Musköbladet nr 4, 2021

Muskobladet Nr 4 2021

Muskö kyrka – Församlingsnytt

För aktuell information se:
www.svenskakyrkan.se/haninge

Arbottna herrgård har renoverats

För tio år sedan sålde Fortifikationsverket Arbottna herrgård med tillhörande mark på 210 hektar för 35 miljoner till företaget Drömgården.

Skönsång på Grytholmens säsongsavslutning

På Grytholmens sista evenemang för säsongen trotsade 70 personer regnet och njöt av skönsång och musik framfört av Johanna Martell och Mikael Weiter.

Akut situation för gäddor

Det är en akut situation för gäddan längs Östersjökusten enligt företrädare för länsstyrelsen i Stockholm. – Min bedömning är att gäddan borde vara rödlistad i skärgårdsområdena.