Med naturen inpå knuten och trädtopparnas inramning av den mysiga gäststugan vid Torpa tar Sofia Hermelin emot sina kunder.

Sofia som är diplomerad och certifierad medicinsk massageterapeut har nyligen startat upp sitt företag och håller till vardags till i en klinik på Östermalm, men tillbringar helger och skollov på ön.

Hon har utbildning för all typ av massage men har valt att inrikta sig på att få stela, trötta och korta muskler att slappna av och och bli mer rörliga genom djupgående massagemetoder. Sofia kan hjälpa dig med nackspärr och ryggskott eller om du behöver en välbehövlig stund för din kropp att få slappna av lite.

Bland annat kunder såsom Finansinspektionen, Försvarsmaktens högkvarter och Kammarrätten är några referenser som hon har med sig efter att ha arbetat uteslutande med massage sedan 2017.

Fördelar med massage

  • Hjälper kroppen till snabbare återhämtning efter träningspass vilket gör att du kommer kunna prestera bättre.
  • Hjälper kroppen att slappna av, frigör kroppens egna ”må bra”-hormon oxytocin och endorfiner samt har en smärtstillande effekt.
  • Sänker blodtrycket om du är stressad.

Eftersom massage räknas som friskvård så går det bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

För tidsbokning eller frågor: sofia.hermelin@gmail.com eller 070-3355265

Jannica Sjöstedt


Bli medlem!

Stöd Muskö Hembygdsförening genom att bli medlem.

Genom ditt medlemskap stödjer du vården av Muskös kulturarv.

Som medlem får du under året fyra nummer av vår tidning Musköbladet där vi presenterar det som händer i vår socken i nutid och uppsatser om bygdens historia.

 

Läs mer!


Ur Musköbladet nr 4, 2020

Annons
Wasströms Fest-Tält Banner

I naturen…

…från min horisont.
Sommar-eftersommar 2020

Ortnamn på Muskö: Från Gästvik till Bakom – vikar, uddar och holmar på södra Muskö

Den långa udde, som från Bruket sticker ut mot Stora Ballricken, den största och högsta ön i området, avgränsas mot norr av det massiva Lövhagsberget, drygt 50 meter över havet. Udden har haft olika namn.

Vildsvinen tar över mer och mer

Spåren efter vildsvinen märks mer och mer på ön.
Rapporter om uppbökade gräsmattor och trädgårdsland blir allt vanligare. Samtidigt som trafikolyckorna ökar.

Min Stora Dag – ”Jag vill se en ubåt”

6-åriga Anton från Västerås har Retinoblastom (en typ av cancer i ögonen). På sin Stora Dag önskade han besöka Försvarsmakten för att få se en ubåt.