Han samlade ihop mamma Alice syskon, Maud, May, Gun och deras barn med respektive. Vi blev totalt 23 st, mina syskon, kusiner med respektive.

Vi träffades först hemma hos mamma och pappa på Nässelviken. Där blev det korvgrillning och fika och “mingel”.

Senare åkte vi till Ludvigsberg och åt en fantastiskt god trerätters middag. Vi hade en väldigt trevlig dag/kväll. Det är så sällan man har möjlighet att träffas på detta sätt.

Dagen efter åkte vi ner till Grytholmen där Jan Karlsson visade oss runt på området och pappa Olle berätta bla om rensmaskinen som står i ladugården.

Det blev en riktigt lyckad helg i början på maj vilket jag tror alla som var med håller med om. På pappas önskan skickar vi in detta till Musköbladet.

Tack pappa Olle för att du ordnade detta.

Linnea Hagman text & foto


Bli medlem!

Stöd Muskö Hembygdsförening genom att bli medlem.

Som medlem får du MUSKÖBLADET hem i din brevlåda.

Läs mer här!


Ur Musköbladet nr 4, 2019


Vildsvinen ställer till skada i trädgårdarna

Vildsvinen märks numera av tydligt här på ön. Rapporter om uppbökade gräsmattor och trädgårdsland blir allt vanligare.

Marinstaben invigdes

Ett stärkt nationellt försvar var det genomgående ämnet för talen som hölls måndagen den 30 september när marinstaben invigdes med pompa och ståt på Musköbasen.

GuldBröllop

Den 17 oktober firar Lilleba och Ulf Lagerbäck GuldBröllop på havet med Familj och Vänner.

Muskö Missionshus

I oktober 1888 bildades Muskö missionsförening med JA Hagman Ersholmen som föreståndare och Otto Bjurholm till äldste. Nästan alla ställen på Muskö hade nåtts av väckelsevågen men lokal saknades och mötena hölls på olika ställen runt om på Muskö bl.a i skolan.