För andra året i rad stod Muskö IF som arrangör för Keps Cup, en träningstävling som lockar fler och fler deltagare. Närmare 100 cyklister cyklade i solskenet och vi fick många lovord för den fina banan och en välarrangerad tävling.

Starten gick nere vid Tuppudden för att dra ut det stora startfältet och svängde sen in på banan som i stora delar går på motionsspåren runt idrottsplatsen.

Muskö IF:s egna cyklister hade fullt upp med arrangemanget men hade ändå några cyklister till start som gjorde bra ifrån sig och föreningen mönstrade upp sju åkare på startlinjen.

Fiona Karlsson vann flickor 10-12 före klubbkompisen Freja Vesterlund. Elliot Rindstam kom 5:a och Norton Karlsson 6:a i klassen P 10-12.

Medina Marshall vann F 13-14, och Sandra Dertell kom 2:a i Damsport. Peder Magnusson tvingades bryta i Herrar sport efter punktering.

Herrar elit hade ett starkt startfält där Svenske mästaren Calle Friberg vann före den Schweiziska landslagsåkaren Patrik Luth

Bo Dertell


Bli medlem!

Stöd Muskö Hembygdsförening genom att bli medlem.

Som medlem får du MUSKÖBLADET hem i din brevlåda.

Läs mer här!


Ur Musköbladet nr 2, 2016

Väderöversikt – Muskövädret, januari – mars 2016

Muskövädret, januari – mars 2016

Januari.
Inledningen av året blev lite vintrig. Fram till den 25e var det minusgrader nästan alla dygnen med ett par undantag(se diagrammet). Sista veckan blev däremot mild, Varmast var det den 27e med hela 8 plusgrader, kallast var det natten till den 15e med 14 minusgrader.

Muskö Hästsportförening arrangerar Arbottna Horse Show

Det är nyetablerade Muskö Hästsportförening som står som arrangör till tävlingen som ska återuppliva en terrängbana som inte varit i bruk sedan 1999, då det senast arrangerades fälttävlanstävlingar på Arbottna.

Skärgårdsgruppen

Skärgårdsgruppen i Haninge kommun har funnits sedan sammanslagningen mellan Västerhaninge och Österhaninge kommun. Den består av representanter från de olika föreningarna på öarna.

Det händer på Muskö sommaren 2016

Sommarens händelser på Muskö 2016.