Håkan Öhman spolar hockeyrinken en sen kväll. Foto: Bengt Grönkvist

Tack till Håkan Öhman och Marcus Söderström som kämpar tidig morgon och sen kväll (innan och efter ordinarie jobb) med att spola hockeyrinken så fort det är minusgrader ute.

Härligt när barnen ses och hänger vid rinken. En mysig samlingsplats för både barn och vuxna. Ofta tänds grillen och korv grillas.

Nu hoppas vi på att minusgraderna kommer tillbaka så att isen får ligga kvar som våra eldsjälar kämpat så mycket med på sin lediga tid.

Håll koll på Muskö IFs Facebooksida för aktuell information.


Bli medlem!

Stöd Muskö Hembygdsförening genom att bli medlem.

Genom ditt medlemskap stödjer du vården av Muskös kulturarv.

Som medlem får du under året fyra nummer av vår tidning Musköbladet där vi presenterar det som händer i vår socken i nutid och uppsatser om bygdens historia.

 

Läs mer!


Ur Musköbladet nr 1, 2022

Arbottna söker gamla jordbruksredskap

Finns det gamla jordbruksredskap liggande på ön, såsom harv, plog, potatiskup och liknande? I så fall kan det vara intressant för Arbottna som nu börjar odla igen i liten skala.

Julmarknad på Björkdals gård

Årets julmarknad på Björkdals gård gick av stapeln under andra advent.

Muskös mesta tomtmäklare

Hans namn var Gustaf Algård och han titulerade sig konsul och grosshandlare. Han var född 1892 i Maria Magdalenas församling på Söder i Stockholm han avled 1967.

Lotterivinnare på julmarknaden

Muskö hembygdsförening gratulerar följande personer som vann på vårt lotteri. Vi vill också tacka Björkdals gård som anordnade en sådan trevlig julmarknad.